Over mij

Zo lang als ik me kan herinneren hebben mijn interesses zich geconcentreerd op financiële zaken. Van het zelf regelen van de aangifte tot het maximale willen halen uit wat de belastingdienst toestaat, is een ware sport geworden.

Daar is het echter niet bij gebleven. Het beperken van onnodige of onnodig hoge uitgaven zal er ook toe bijdragen dat er meer op de bankrekening overblijft. En dit heeft weer te maken met budgetbeheer.  

Het is deze drive die ertoe heeft geleid dat ik mijn eigen administratiekantoor heb geopend zodat ik ook anderen kan helpen om orde te scheppen in een complex geheel van fiscale regels en wetten en daar komt de complexiteit van de onderneming ook nog eens bij. Mijn achtergrond stelt me goed in staat om de fiscale materie te vertalen naar begrijpbare taal, zodat helder wordt hoe het er met uw onderneming voor staat en tevens als sparringspartner te fungeren om eventuele hobbels te benoemen, te analyseren en duidelijk wordt wat er moet gebeuren om uw onderneming weer in de lift te krijgen. 


~ laat een bericht achter ~

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Contactgegevens

Openingstijden: 

Maandag - vrijdag 9:00 - 18:00

 

Direct contact:

E: FinAdBoe@gmail.com