Over ons

Administratiekantoor Boermans is een samenwerkingsverband tussen Metusah en Robert Boermans, een familiebedrijf dat sinds 2016 de belangen behartigt voor onze relaties. Wij zijn gevestigd in Arnhem en zijn voornamelijk actief in Gelderland. Administratiekantoor Boermans levert diensten op maat aan het midden- en kleinbedrijf. Wij hebben ervaring met zzp’ers die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde aanpak, waar persoonlijk contact centraal staat. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in administratie, belastingen en bedrijfsadviezen. Wij werken met vaste prijsafspraken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wat onze klanten zeggen

"Voor ik startte met mijn eigen onderneming ben ik terecht gekomen bij Administratiekantoor Boermans. Hele goede en fijne begeleiding gekregen van beide heren gedurende deze periode. Nu zijn we enkele maanden verder en ik kan zeggen dat het echt toppers zijn die altijd bereid zijn mee te denken. Staan altijd klaar voor mijn vragen, hebben goede adviezen en ontstressen mij van de administratieve zaken. Een echte aanrader!" 

DG Care

"Wij zijn via via, met hun in contact gekomen. Het zijn hele betrouwbare mensen, heel behulpzaam, die denken met je mee. Ik krijg altijd antwoord op mijn vragen, alles is altijd heel duidelijk en transparant, de communicatie super goed. Zeker een aanrader voor mensen die een boekhouder zoeken." 

Rafael Klussen & Zo V.O.F.

Kom met ons in contact

We streven ernaar om binnen 24 uur op al onze berichten te reageren. Jouw feedback, vragen of opmerkingen zijn van groot belang voor ons. We waarderen je tijd en moeite om contact met ons op te nemen.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.