Onze diensten

Administratiekantoor Boermans biedt een breed scala aan diensten voor zakelijke klanten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we u kunnen ontzorgen.

Eenmanszaak

Digitaal inleveren en/of boeken van uw facturen en bonnen. Op deze wijze ziet u direct uw opbrengsten, kosten en krijgt u een inzicht in de liquiditeit van uw onderneming. Btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting maken onderdeel uit van dit pakket. Ook van uw fiscale partner, want dit is het ontstressingspakket.

Startprijs: 90 euro per maand

VOF

De vennootschap onder firma (VOF) is van toepassing wanneer u samen met een zakelijke partner een onderneming wilt starten. Wanneer u voldoet aan de voorwaarden voor ondernemerschap, dan komt u in aanmerkingen voor de betreffende ondernemersregelingen. Dit geldt in de regel ook voor de ManVrouw-firma. Bij de VOF doet u aangifte als bij de eenmanszaak. Afhankelijk van hoe de boekhouding is ingericht, kan dit zeer voordelig uitpakken. 

Startprijs: 100 euro per maand, o.b.v. 2 partners.

Maatwerk

Onze voorkeur is om u zoveel mogelijk te ontzorgen, maar uiteraard is iedere gewenste vorm bespreekbaar. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. 

Voorbeelden van maatwerk:

 

Jaarrekening:

Laten opmaken van uw jaarrekening, zodat u een goed inzicht heeft in alle financiële stromen van uw onderneming, waaronder de winst & verliesrekening.

Prijs op navraag.

 

Budgetbeheer:

Inzicht krijgen in de inkomsten en uitgaven en vervolgens een werkbaar plan opstellen, zodat er geleefd kan worden zonder dat er schulden gaan ontstaan of huidige schulden hoger worden?

Prijs op navraag.