Onze diensten

Administratiekantoor Boermans biedt een breed scala aan diensten in de vorm van ontzorgingspakketten voor zakelijke klanten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we je kunnen ontzorgen.

Eenmanszaak

Het enige dat je zelf nog moet doen is het doorsturen van alle inkoopfacturen en bonnen. 
De rest wordt door ons gedaan: het correct verwerken van de bonnen en facturen, je banktransacties matchen aan facturen, het bijhouden en het versturen van de btw-aangiften, het opstellen van een jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting van jou en je fiscaal partner.
Op deze wijze zie je direct je opbrengsten, kosten en krijgt je inzicht in de liquiditeit van je onderneming.

Startprijs: 90 euro per maand

VOF

De vennootschap onder firma (VOF) is van toepassing wanneer je samen met een zakelijke partner een onderneming wil starten. Wanneer je voldoet aan de voorwaarden voor ondernemerschap, kom je in aanmerkingen voor de betreffende ondernemersregelingen. Dit geldt in de regel ook voor de ManVrouw-firma. Bij de VOF doe je aangifte net als bij de eenmanszaak. Afhankelijk van hoe de boekhouding is ingericht, kan dit zeer voordelig uitpakken. 

Startprijs: 100 euro per maand, o.b.v. 2 partners.

Maatwerk

Onze voorkeur is om je zoveel mogelijk te ontzorgen, maar uiteraard is iedere gewenste vorm bespreekbaar. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. 

Voorbeelden van maatwerk:

 

Jaarrekening:

Het laten opmaken van de jaarrekening, zodat je een goed inzicht hebt in alle financiële stromen van je onderneming, waaronder de winst & verliesrekening.

Prijs op navraag.

 

Budgetbeheer:

Inzicht krijgen in de inkomsten en uitgaven en vervolgens een werkbaar plan opstellen, zodat er geleefd kan worden zonder dat er schulden ontstaan of huidige schulden hoger worden.

Prijs op navraag.